Vilodag

Skulle egentligen ha kört Rygg/Biceps idag och var sjukt taggad men det blev inte så. Så imorgon blir det Rygg/Biceps kan knappt vänta längtar som fan tills passet.

Idag har det bara blivit massa mat, inte ätit speciellt mkt kalorier utan ligger högre på fett och protein.

Våfflor!

Sitter och äter våfflor riktigt gott! med sylt, grädde, vaniljglass. Slänge i ett par skopor proteinpulver med så man inte får allt för mycket ångest =)

Ben

Riktigt nöjd med benpasset idag, otroligt bra pump och smärta i benen vid övningarna kände jag en oerhört bra kontakt. Såhär såg passet ut:

Knäböj

Uppvärming i smith 36kgx15

Fri stång:

60kgx10
80kgx10
100kgx10
110kgx8
120kgx6
130kgx2 Var redan rätt slut i benen efter 120 men ville ba pröva lite mer då jag inte brukar köra speciellt tungt, brukar köra vikter så jag får jobba ordentligt för att klara 8-12 rep då jag känner att det ger en bättre kontakt med muskeln man tränar. Men tycker det är riktigt kul att pröva lite vikter i fri stång då jag bara kört med fri stång ett fåtal gånger.

Benspark Maskin Redovisar vikt i pounds nu.

90 poundsx10
90 poundsx10
110 poundsx10

Dropset
190 poundsxfailure
70 poundsxfailure

Benpress

160kgx12
200kgx12
230kgx12
260kgx15

Vette fan vf jag körde 15 sista men kändes som jag borde kört på tyngre vikter då det kändes som jag kunde pressat mer, men fick ändå en riktigt bra kontakt hursom helst.

Sittande Leg Curl (baksida lår)

Minns inte riktigt va vikterna låg på men något såhär i pounds:

90poundsx10
110poundsx10
130poundsx10

Var oerhört nöjd med passet kommer förmodligen fortsätta köra knäböj i fri stång då det börjar bli riktigt kul.










LEGS!

Sitter nu och laddar upp med VIP-X-EXTREME inför Benpasset.


29 Mars - Vilodag

Har haft en vilodag idag, imorgon ska jag köra ben mycket knäböj med fristång ska bli riktigt kul längtar som fan.

Här är gårdagens mat Lasagne med sallad. Fan vad jag INTE ser fram emot deffen nu när man ätit så mycket gott och sen ska man vara strikt och hålla sig borta från de mesta, det blir riktigt tufft de första veckorna.




BRÖST/TRICEPS/AXLAR

Dags för Bröst/Triceps laddar upp inför passet med 2 BCAA kapslar samt 2 Skopor Vip Extreme.

Gårdagens mat:


E

Då har man varit o kört ett pass och sitter just nu och äter för fullt kanske lägger upp en bild på maten senare.

Här kommer en till bild.


Biceps/Korsrygg/Vader

Då jag missat korsryggen samt vader under mina förra pass så tänkte jag köra ett extra pass idag för att kompensera det, slänge även in lite bicepsträning då de känns som de behöver få lite stryk.

Sitter just nu och dricker PWO har precis tagit 2 BCAA kapslar.

Tänkte slänga in en bild idag med. Prövade en lite annorlunda pose.




Maaat!

Riktigt bra benpass idag, har börjat köra på lite annorlunda sätt än förut. Kör nämligen väldigt sakta nu i övningarna och känner verkligen kontakt med benen hela tiden detta har resulterat i att jag får mycket bättre tryck och känns defenitivt som detta är ett bättre sätt för mig att bygga ben på.

Sitter och äter kycklinglårsfilé nu med ris och paprika, championer, lök, morötter.

Ca 800 g kycklinglårs filé detta blir förmodligen den sista måltiden för idag då kycklingen täcker hela mitt proteinintag för idag.


Ben 26 Mars

Sitter och dricker PWO 2 skopor VIP-X-EXTREME nu innan gymmet.

Tidigare åt jag:

1 multi vitamin
2 omega 3
1 d vitamin
2 bcaa kapslar

Musli med filmjölk
2 mackor mörkt bröd pålägg makril i tomatsås

Har hunnit ätit mer idag då jag vaknade sent.

Diet

Om ca 1 vecka hade jag tänk att börja min diet ligger för nuvarande på ca 90,5 kg och har tänk att deffa under 2-3 månader. Känns så segt att börja dieta igen när man har ätit i princip vad man vill under bulken.
Men under dieten kommer det va strikt och ligga högt på protein och fett samt minska kolhydrat intaget en aning. Första 2 veckorna är alltid jobbigast då kroppen är ovan.

 

 


Rygg pass 24 Mars

Kom precis från gymmet, eftersom jag glömde att ta anteckningar idag har jag ingen aning vilka vikter jag låg på men körde mycket rodd, stående rows, latsdrag brett grepp och smalt grepp blev dock inge mage/vader då det var ont om tid men förmodligen går jag igenom dem imorgon.

Jag köpte även BCAA av en bekant på gymmet då han sålde det för ett väldigt bra pris. Eftersom jag snart ska deffa med periodisk fasta tycker jag personligen BCAA kan komma till bra användning.

Just nu sitter jag och dricker proteinshake:

2 skopor proteinpulver
1 ägg
1 banan
mjölk



Väntar på att mina kycklingbröst ska bli klara det blir 550 gram kyckling med pasta och broccoli.

Rygg/Vader/Mage

Time to build some back muscles!

Pre-workout Creatine Monohydrate sat VIP-X-EXTREME

22 Mars Ben

Var och prövade knäböj i fri stång idag och gick bättre än förväntat trodde att jag skulle vara riktig ostadig men det var helt okej faktiskt. Vart riktigt nöjd med ben passet bra vikter och kände verkligen kontakt med benen, glömde vaderna dock men de får jag gå igenom imorgon eller så.

Såhär såg passet ut.


Knäböj i fri stång

20kgx20
40kgx15
60kgx12
80kgx10
100kgx10
110kgx6
120kgx6

Sittande Benspark
minns inte riktigt vilka vikter jag låg på här men körde 4 set med ett dropset som kändes sjuuuuuukt mkt i framsida lår tror jag aldrig känt så mkt i låren förut kunde knappt ställa mig upp efteråt brutal smärta men skönt samtidigt.

Dropsetet såg ut så att jag körde 1 set hyffsat tungt tills jag blev slut sen sänkte jag vikten mkt kanske 60 % och sedan körde jag tills det tog helt slut i låren och hade en polare som hjälpte till lite gran de sista 3-4 repsen.

Benpress (korta) Då jag ville pricka nedre delen av framsida låret körde jag korta rörelser och fötterna långt ner för att belasta just den delen mer.

160kgx15
210kgx15
240kgx12
240kgx12

Såhär såg benpasset ut lite annorlunda än hur mina benpass brukar vara men vart sjukt slut efter det och kändes som ett riktigt bra pass, jag hoppade över baksida låren då jag fortfarande hade träningsvärk i baksida lår sen jag körde stela marklyft i måndags.



Frukost - Ben

Sitter och äter pannkakor för o få lite tryck inför ben passet hade tänk att köra knäböj med fristång vilket jag nästan aldrig gör, kör mestadels i smith maskinen.

Pannkakorna bestod av vanligt recept + proteinpulver

mjölk
ägg
mjöl
2 skopor proteinpulver utan smaktillsatser
gräddfil med socker


Bröst/Triceps!!!!1 food

Bröst passet gick bättre än förväntat min axel strulade inte speciellt mkt denna gången, känns skönt.

Nu blir det att fylla på musklerna igen med det här:




Kanske återkommer senare med hur passet såg ut.

21 Mars Bröst/Triceps

Sitter och laddar inför bröst,triceps frukosten består av:

2 omega3
1 multi-vitamin
1 d vitamin
Mussli med filmjölk
Ett glas juice
Shake med 1 skopa protein,1 ägg, 1 banan





20 Mars

Vilodag idag igår så körde jag rygg, körde lite marklyft vilket jag nästan aldrig brukar göra. Ska fundera om jag ska börja lägga in marklyft i mina rygg pass eller inte i fortsättningen.

Detta va huvudmålet igår:



Väger nu ungefär 90 kg och bulken börjar närma sig sitt slut. Inför denna deff ska jag även väga maten och räkna kcal,p,f,k alltså kolhydraterna,fetterna,proteinerna samt kalorierna. Anledningen till att jag gör detta e för att jag vill vara säker på att jag får i mig tillräckligt med kalorier så jag inte ligger på överskott när jag ska ligga på underskott. Förra deffen räknade jag inte något och det gick ändå bra men tror att man får ut bäst resultat igenom att räkna kalorierna, får se hur det går.

Imorgon blir det Bröst/Triceps.

Armar/Bröst 15 Mars

Idag körde jag bröst och armar dvs biceps/triceps

Passet var rätt kort men intensivt. Då jag har haft en axelskada under länge period tvingas jag och köra på väldigt lätta vikter med väldigt kontrollerade rörelser tycker det ger en riktigt bra pump och man känner verkligen att man har kontakt med muskelgruppen man tränar.

När jag kör hantelpress kör jag endast ner till axel höjd eftersom det smärtar om jag går djupare då det tar mer på axeln, ni med axel skador kan pröva detta.


Bröst

Nedåtlutad Hantelpress

22kgx12
22kgx12
24.5kgx10
24.5kgx10

Plan Hantelpress


24.5kgx10
24.5kgx10
24.5kgx10
24.5kgx10

Bröstpress i kabel maskin

Nivå 3x10
Nivå 3x10
Nivå 3x10
Nivå 4x10


Biceps

Stående Hantelcurls

22kgx10
22kgx10
22kgx10

Sittande Koncentrerade Biceps Curls

17.5kgx10
22kgx10
22kgx10

Hammercurls med rep

Nivå 10x10
Nivå 10x10
Nivå 10x10



Triceps

Triceps Pushdowns enarm

Nivå 3x10
Nivå 3x10
Nivå 3x10

Tricepspushdowns i maskin


Eftersom jag glömde skirva upp exakt vad jag körde o vikter minns jag ej vikterna men körde fullt på denna maskin med väldigt kontrollerade rörelser fick en otroligt pump och smärta i triceps som jag inte känt på länge.


Som ni ser va det väldigt få övningar men tyckte det var ett bra pass ändå väldigt intensivt och bra pump som sagt.





Ben Pass 14 MARS

Har ej bloggat på länge, vet ej varför men tänkte köra igång igen då jag planerat och vara mer seriös får se hur det går, vet ej när jag ska börja dock får se.

Dagens benpass var ovanligt bra, kände mig riktigt stark och hade en grym pump i benen. Valde att fokusera på framsida lår speciellt de "2 topparna vid knät" Så körde lite kortare rörelser än vanligt såhär såg passet ut.

Knäböj i smith maskin

36kgx20
66kgx15
96kgx12
126kgx10
136kgx10

Benpress maskin

140kgx15
185kgx15
222kgx12
228kgx10
228kgx10

Enfotad benspark/Leg extension

52kgx10
54kgx10
57kgx10

Sittande Leg Curl
(baksida lår)

Körde 1 set här och kände att jag fortfarande hade träningvärk i baksida lår konstigt eftersom det var 1v sen jag körde ben sist men fick avbryta efter 1 set här.

58,5kgx10

Rätt kort men intensivt pass.

Här e maten efter passet ca 1kg kyckling med ris samt broccoli och sweet chili sås. Får se om jag orkar äta upp allt vill upp till 90 kg =)