MOTIVATION!

För att hålla min motivation på top hela tiden kollar jag alltid videos om bodybuilding, detta ger mig en otroligt stor motivation.


Kamera!

Fick en Kamera i julklapp så nu kan jag börja blogga igen på riktigt! Idag blir det ett benpass.

Deff

Har deffat nu i ca 5-6 veckor och har hitills gått ner från 89.5 kg till ca 86 kg. Har planerat att deffa längre denna period än va jag gjort tidigare ska gå ner till ca 80 kg vilket är väldigt lite då jag inte vägt 80 kg på ett bra tag.

Anledningen till att jag gör detta är för att jag har samlat på mig rätt mycket fett på just benen och inte riktigt lyckats få fram definationen av alla muskler på just ben tidigare, efter denna deffen vill jag få fram tydlig defination på just ben inte bara för det är snyggt men det ger mig också bättre förutsättningar att bygga muskler desto mindre fett % jag har på kroppen.

Har knappt uppdaterat något, som jag nämnde tidigare känns det rätt meningslöst att uppdatera när man inte har en kamera, har ännu inte fått tag på en kamera men så fort jag fixar det så börjar jag igen.

Idag blir det ben, även fast jag har stora ben känns det som de växer segare än andra kroppsdelen men det kan också bero på att det ligger lite fett över så det blir svårare att se definationen, detta kommer jag märka efter jag gått ner ett antal kg.

mvh