Morgoncardio! + dagsform

Dags att börja slänga in konditionsträning ett par gånger i veckan, kommer att köra kondition samt gym vissa dagar då blir det att besöka gymmet 2 gånger. 6 Timmar emellan passen.

Sitter och laddar inför konditionspasset med en kessella Hallon.
 
 
Ca 86 kg här, har fortfarande en del fett vid magen som skulle kunnas skalas av speciellt det nedre pariet, samt en del fett på benen som återstår att skala bort. Kommer lägga in en mindre deff nu framöver för att gå ner till ca 82 kg och se hur pass ripped man blir.

yeh buddi

Im back efter ett grymt bröst pass! Sitter och återhämtar mig med gainomax samt Kesella Hallon, sjukt gott. Sen blir det tacos ca 500g köttfärs. Följt av proteinshakes och Casein under kvällen.

Rätt skönt att varken bulka eller deffa, går upp och ner lite hur som just nu känner att det funkar ok ändå, inte så super sugen på köra en super seriös deff eller bulk för tillfället men funtar starkt på att köra en strikt deff ner till ca 82kg för att se hur ripped man blir sen följa upp med en bulk.

Dagsformsbilder kommer i nästa post!

CHEST BABY!

Time to murder those chests! Lite bråttom återkommer senare!

-

Dålig uppdatering på sistonde haft massa annat för mig, vilat från träningen i helgen dessutom. Imorgon blir det att kötta på igen som vanligt!

Vikten ligger på ca 85-86 kg för tillfället även tagit några nya bilder som kommer slängas upp imorgon förmodligen! Stay turned ;D

Ben 18 September

Fortfarande förkyld men verkar bli bättring, kan ej hålla mig ifrån gymmet dock så idag blir det ben. Märker en förbättring på benen sen jag börjat köra ett annat upplägg.

Vore riktigt kul att gå ner ännu mer i bodyfat för att få fram linjerna riktigt tydliga på benen och även övriga muskelgrupper. Just nu kör jag lite balans och köttar på bara.

Får se om det blir en Benbild efter gym samt ryggbild.


Träningen

Haft sjukt grymma pass med grym pump och bra kontakt, har dock åkt på en förkylning som förstör en del har tränat även fast jag varit förkyld vilket gjort det hela värre bara.

Körde bröst idag och kände mig sjukt yr efter passet, haft förkylningen under en längre period nu så får bli och besöka läkaren för att bli frisk så man kan kötta på till 100 % igen.

Slänger upp en ryggbild så småningom.

BEN 11 SEPTEMBER

Dags för Ben idag, som vanligt är jag SJUKT taggad ska bli riktigt kul att lida idag heh.

Kommer bli en del dropset samt mycket kontakt då jag börjat köra mina benpass så på sistonde och det har gett ett enormt bra tryck i benen efter passen samt bättre utveckling på det, så kommer att köra på det upplägget framöver ett tag.

Här e en gammal bulkbild på benen när jag låg på typ 92kg elr så.

Chessst!!!!1


Dags för Bröst, såååååå in i helvete taggad på det, ska köra lite rehabsövningar som uppvärmning pga min axel sen är det bara kötta på! Ska även pröva på att köra på med lätta dips under detta passet, inte kört dips på vet icke hur länge..

Såg även Celsius på Ica idag och blev sugen på pröva det, tyckte inte Cola smakade bra alls, kände mig däremot pigg och alert efter drycken men tycker priset är alldeles för högt, 355ml för 20kr är rätt dyrt enligt mig.


Arms!

Idag blev det ett armpass triceps,biceps,axlar.

Började att köra biceps växlandes med triceps alltså ingen vila, biceps övning sen triceps osv.. Bra intensivitet i passet. I slutet när jag körde biceps gick det inte att gå hela vägen tog liksom slut i muskeln även fast jag körde med en passare, fanns INGENTING kvar mer att ge helt enkelt.

Dessa resulterade i massa onödigt svingandes och andra muskelgrupper kopplades in så valde att det var nog med övningar för biceps efter det.

Blev ca 4 övningar med 3 set på varje för biceps
Likadant me triceps.

Dropset på både biceps samt triceps.

Känns som storleken på armarna är sjukt bra med tanke på att jag deffar och skalar av mig rätt mkt, undrar vilket mått jag kan komma upp till när jag bulkat till ca 90kg~

Grymt pass i övrigt!

2 September Vilodag

Har kört rätt intensivt senaste veckan, så bestämde mig för att köra 2 vilodagar idag.

Laddar på med lite mer fett idag än normalt, och väljer att minska på kolhydraterna. Imorgon kommer jag minska på fettet och höja på kolhydraterna då jag vill få energy samt tryck till gym passet.

Har börjat köra lite annorlunda träningspass än normalt senaste tiden. Har tidigare kört ungefär samma övningar varje pass och det har väl funkat bra ändå, men nu känner jag att det är dags att variera och pröva nya sätt för att "chocka" musklerna så det är tvungen att anpassa sig.

Detta gör jag med hjälp av bla, dropsets,trisets,supersets m.m.

Sjukt sugen tills nästa pass, man mår verkligen som en kung efter varje gympass som slitit och gjort sitt bästa på!

Blir nog nya formbilder imorgon med!