I LOVE BODYBUILDING!

Nyss hemkommen från passet, riktigt najs pass! Helvete, älskar känslan när man e pumpad!! Ser sjukt najs ut och känns sjukt skönt, älskar att pressa vikter och utveckla min fysik, bodybuilding e verkligen en stor del av mitt liv, det pågår 24h inte endast när man är på gymmet utan kosten hemma, planera, utveckla komma på bättre ider hela tiden för att utvecklas, sova rätt m.m.

Allt skönt folk man träffar som delar samma intresse, ÄLSKAR att träna så sjukt nice! Höll dock på och svimma av i gymmet idag inte bra då jag var helt ensam, men sånt kan hända när man pressar kroppen till det yttersta! Vilket behövs för att bygga massa, kommer aldrig förstå mig folk som går till gymmet och lyfter lätt, pressar sig inte alls och sen klagar de på att de aldrig utvecklas.

Självklart sitter mycket med byggning i just kosten, om du vill bli större ät mer, om du vill få bort fett, ligg på underskott m.m. men en stor del ligger också hur man presterar på gymmet och jag ser allt för många som INTE pressar sig på gymmet, jag vet att de kan pressa sig mycket mer. De skiljer ofta de som har välbyggda fysiker mot smala killar som aldrig växer, den förstnämnda gruppen pressar sig hårdare helt enkelt, självklart sköter de kosten med.

Man kan pressa sig hårdare än va man tror, mycket sitter i hjärnan att tänka "Shit denna vikten e cp tung" tycker jag är ett dåligt tankesätt, att tänka "Fuck idag är jag stark, detta e lätt som fan detta tar jag" hjälper iaf MIG en hel del, mycket sitter i skallen.

Nu blir det en stor jävla portion från Icas salladsbord med massa kräftstjärtar, pasta,sallad, m.m.

Chest!

Fan glömde bort att gymmet stängde tidigt idag pga skärtorsdag men som tur är jobbar personalen längre så det blir att dra och köra ett bröstpass iaf! Skönt att slippa behöva vänta på maskiner m.m. men tråkigt utan någon som kan passa en vid tyngre lyft, läskigt att köra tungt när man e själv man vet aldrig vad som kan hända.

Får gå mer på kontakt idag! Som nämnt tidigare har jag börjar köra lite tyngre i slutet av seten på bänkpress ca 1-2 rep och se hur mycket man höjer sig, men får skippa det idag, får se om jag lyckas knäppa en bild efteråt!

Rygg 27 Mars

Fick 2 timmars sömn igår natt så va rätt död på jobbet haha, efter det var det hem och slagga som gick åt helvete då telefonen skulle ringa som fan precis när man e i behov av lite sömn inför passet så fick inte speciellt mkt sömn.

Ladda på med 1,5 skopa Jacked XX och rätt mkt Beta Alanine ca 6-8g, vanlig dos e på 2g, men gillar stickningarna som fan det gör mig galen! Ger en riktigt bra boost. Har tagit videos/bilder med en bättre kamera som jag förmodligen kmr slänga upp!

Tar aldrig bilder på gymmet men hoppas på att kunna fixa lite videos/bilder ifrån gymmet.

Kör just nu med kreatin och bulkar, känns riktigt bra styrkan och trycket kommer som fan, känns riktigt kul, dock så kommer man förmodligen förstöra ens fysik rätt mycket då man kommer vara utomlands i ca ett halvår, kommer naturligtvis gymma där med men kommer bli svårt!

Rygget såg ut såhär ungefär;

Stående rodd skivstång 4set
Rodd smalt grepp 4set
Latsdrag 4set
Chins 6set
Sen lite baksida axlar med hantlar

Rätt intensivt pass, pga ont om tid men kändes som ett bra pass ändå, bra med styrka och pump!

E osäker om jag redan lagt upp denna bild men slänger upp den iaf.


Ben 26 Mars

Boooom, benpasset gick riktigt bra i början iaf! Slog personbästa på 137kg i knäböj, har aldrig varit mycket för styrka men verkligen kul att köra 1rep då o då, känns som min styrka går upp riktigt lätt. Är mest för bygge såklart men kommer nog fortsätta köra 1 rep max nån gång i månaden på olika muskelgrupper bara för att se hur mycket man ökar.

Vore riktigt kul att nå upp till 150kg i knäböj inom nån månad/vecka, känns verkligen som det inte är några problem, då 137kg kändes väldigt lätt, skulle upp till 142kg men eftersom jag blev yr efter jag körde på 137kg, även fast det gick upp lätt, så valde jag och skita i att köra på 142.

Man vet aldrig, och känner att jag behöver lyssna på min kropp då jag varit dålig med det.

Resten av passet gick åt helvete då jag snacka bort hela passet och blev kall, sen sket jag i och drog hem haha detta händer inte ofta men idag blev det så.

Men hur som helst så kändes det nice att slå PB, känns som att jag höjer mig som fan i styrkan sen jag börjar pröva mina maxreps då jag tidigare nästan aldrig tänkt på maxrep då jag nästan alltid kör reprange 8-12 självklart med tunga vikter så jag får slita enormt för att nå dessa reps, men det är sällan jag kör under 8 reps.

Enligt mig ger det mycket mer och köra fler reps med tunga vikter, väldigt strikt än att köra få reps med gristunga vikter, vilket ökar skaderisken och mestadels gör att man kör ostrikt och använder sig utav momentum.

Chestday!

Skulle egentligen köra Ben idag, men har haft sån sjuk träningsvärk som hållit sig riktigt länge så får bli bröst idag och ben imorgon istället, sjukt kul med bröst så klagar inte kanske blir något nytt PB idag vem vet.

Bjuder på denna bilden i avslappnat läge! haha the guy behind is mirin!


21 Mars

Även fast jag var sjuk i över 1 vecka så gick mitt bröstpass igår sjukt bra, slog i bänkpress. Kör nästan aldrig riktigt få rep och prövar styrkan, nån enstaka gång, men det är riktigt kul när man ser att styrkan gått up en hel del.
 
Upplägget såg ut såhär ungefär:
36kgx25
66kgx15
96kgx10
106kgx8
116kgx2 Rep nästan 3 fick lite hjälp sista reppen, men känns som man skulle kunna klara av 120kg inom några veckor ifall man fokuserar lite på styrkan (är främst för massa)
 
Följt av, massa maskinsövningar, kabel crossovers, decline,incline m.m.
 
 
 

Chest 5 mars!

Idag blir det bröst, trots att jag är sjuk, hostandes och ont i halsen men ska pröva ändå och se hur det går eftersom jag inte hostar så mkt, mestadels ont i halsen.

Börjar längta lite till deffen, då jag kommer vara i mitt livs bästa form denna sommaren ifall allt går rätt till med deffen, riktigt spännande.

Slänger upp en bild, inte käkat speciellt strikt senaste tiden så inte gått upp allt för mkt i vikt, pendlar lite upp och ner för tillfället, ligger väl på ca 86kg.