Train train train!

Kört rätt intensivt de senaste dagarna ca 8 träningsdagar på raken, nu blir det vila i helgen sen stenhårt armpass på måndagen som jag lääängtar enormt efter!

Morgonvikten ligger på ca 86 kg har gått lite segt med deffen då jag haft mycket annat för mig samt inte legat på kcal - alla dagarna utan har varierat rätt mycket vilket resulterat att jag hamnat på balans ett flertal av dagarna.


Bjuder på en gammal armbild!




Sunday Chestbrah!

Körde Bröst idag, helt okej pass! Tappat lite senaste tiden pga olika orsaker dags o bli seriös igen nu blir det 800gram kycklingfilé med 200g ris! Ska även göra en stor beställning med kosttillskott vilket kommer komma väl till användning!

LEGS!

DAGS ATT KÖRA BEN!

Har fått problem att hitta bra jeans pga benens storlek men va spelar det för roll de ska fortfarande bli MYCKET större! Va ett tag sen jag körde ben nu är det dags att kötta.

1 SKOPA JUGGERNAUT
2 SKOPOR JACKED-XX

LETS GO

Bra pass

Bra pass, känner mig mindre än vanligt dock då jag ätit lite dåligt på senaste tiden och gått ner, förmodar att jag även gått ner lite i muskelmassa men jag deffar ju så det är meningen att jag ska gå ner men har inte skött kosten 100 % senaste tiden vilket är lite trist men gör mitt bästa med omständigheterna mycket jobb osv nu. Bjuder på en bild!


Armar!

Dags för biceps,triceps,axlar sjukt taggad inte gymmat på ett tag har laddat på med mat som fan då jag ätit buffé idag nu ere bara kötta sönder på gymmet no excuses!