BAAAAAM!

Träningen går sjukt bra, riktigt skoj bulken går smooth. Idag körde jag ben och så klantig som jag är så skulle jag såklart tappa en 5kg vikt rakt på ton precis efter jag slagit PB.

Prövade alltså på lite styrka idag när jag körde knäböj bara för att, brukar nästan aldrig maxa och ligger alltid på reps antalen 8-12 oftast. Men tänkte pröva och det gick riktigt bra.

Såg ungefär ut såhär:

66kgx15
96kgx12
116kgx8
126kgx4
131kgx2

Efter det här så tappa jag en 5kg vikt rakt på tån och mitt pass gick mer eller mindre åt helvete, kanske har brutit tån, men fortsatte iaf passet igenom och fokuserade mest på maskiner då jag inte kunde stå på högra foten.

I slutändan blev passet ändå helt OK, mkt leg extensions och leg curls.

Sjukt kul när träningen går framåt och ens fysik fortbättras hela tiden, mår sjukt bra.

Målet nu är att gå upp till 90kg+ för att sen inleda deffen, känns som sommaren närmar sig och vill hinna deffa i en bra takt till sommaren inte impulsdeffa som många gör, vilket ofta resulterar i att man förlorar muskelmassa i onödan. Mitt mål med deffen är alltid att behålla så mkt som möjligt av det jag lagt på mig under min bulk.

Kommer förmodligen börja slänga upp lite bilder, har tillgång till en sjukt bra systemkamera nu så lär bli en del bra bilder.

Blanda egen Pre-Workout

Funderade en del på att börja blanda min egna PWO drink, eftersom jag anser att de har i massa skit ämnen i de flesta PWOn som jag anser vara onödiga.

Så nu tog jag saken i egna händer och beställde de mest intressanta ämnena för mig själv, vilket innehåller:

Något för stim, pump, uthållighet,pigghet(fokus) min PWO brukning har gått till överdrift då jag kört det konstant i ca 2 år och känner verkligen att min kropp behöver vila, så kommer i fortsättningen att blanda min egna PWO med mindre dos på dagar jag känner att det behövs.

För övrigt går träningen sjukt bra, ligger just nu i min bästa form någonsin och håller på att bulka ligger för nuvarande på ca 86kg och har knappt något fett på kroppen, vilket jag ser som något riktigt positivt då jag låg på ca 86-87 förra året med en del fett på kroppen.

Så förhoppningsvis har man lagt på sig en hel del muskelmassa och har tänkt mig att gå upp till ca 90-92 kg för att se hur formen ser ut, vill ej lägga på mig för mycket fett helt enkelt då det försämrar mina förutsättningar till muskelbygge.