Älska träning

Det är helt sjukt hur mycket jag älskar träning, mitt gym hade stängt igår och även idag. Har letat runt diverse gym som är öppna men tycker det är rätt dyrt att betala ca 150kr för att gymma en gång men kan inte hålla mig ifrån gymmet är så sjukt sugen på att gymma.

Så blir att leta upp något annat gym idag som man kan träna på, har tänkt mig Sats eller Friskis, endast tränat på Sats tidigare. Har funderat en del kring att byta gym då jag vill ha högre vikter på just hantlar.
 
Helt sjukt hur motiverad man blir av att kolla på såna här youtube videos samtidigt som man dricker Pre-workout finns inte mycket som gör en mer motiverad innan gymmet!
 
 
 

Jobb och träning!

Blir jobb idag mellan 15.00 till 19.00 ca hade inte tänkt att träna idag egentligen då jag ofta har Lördagar som vilodagar men hon jag ska jobba med ikväll var sugen på att köra ett pass så blir ett rygg pass ikväll rätt skönt att gymma när ingen är där och man inte behöver vänta på några maskiner och kan välja helt fritt med bra tempo igenom hela passet.




GUN!


Impuls Deff!

Känner att träningen går sjukt bra senaste tiden. Förhoppningsvis kommer min axel att bli bra, då en god vän till mig utbildar sig till naprapat och hjälper mig med övningar m.m. förhoppningsvis kommer vi att få den bra igen.

Drar iväg utomlands om nån vecka bara sjukt nice! Så får bromsa bulken lite granna och köra 9 dagars strikt diet! Ska bli kul att se hur formen blir då även med lite solbränna! Dock kommer formen förmodligen att förstöras en hel del när man är utomlands haha, men det är bara att slita igen när man kommer hem igen!

Ligger väl för nuvarande på ca 84 kg. Idag blir det ett intensivt armpass! Sjukt taggad!!

Axlar/Mage

Slutar med många kosttillskott idag av diverse anledningar, bland annat Pre-workout då jag nästan kört med det konstant i över 1 år vilket inte är speciellt hälsosamt.

Så kommer ha en paus på obestämd med PWO och några andra tillskott.

Idag blir det Axlar samt mage som jag glömmer bort att träna rätt ofta, får bli noggrannare med just magträningen.

Här är en ryggbild.

Rygg

Dags att bygga ut latsen ännu bredare och få mer djup i ryggen. Har väl alltid haft lite extra prio på rygg då det ser grymt maffigt ut med en bra rygg enligt mig att ha breda lats med bra djup.

Har även dragit igång bulken på riktigt, slarvat lite under senaste tiden, ligger för nuvarande på 83kg ca.

Ryggbilder

Har ej lagt upp några ryggbilder på ett tag så tänkte slänga upp 2 st, känns som jag lagt på mig en del massa på ryggen då jag haft det som prio ett tag tidigare och har känt att det gett resultat vilket är riktigt kul att se via bilder.

 

ChesT/Shoulders

Dags för bröst och axlar, kör bröst 2 gånger denna veckan lets build em chest! Sjuk låt som kommer spelas hela tiden på gymmet.


Ändringar i träningen

Kommer framöver att pröva nya metoder när det kommer till träning/kost m.m. har lyssnat till en kille som coachar topparna i olympia och kommer att följa hans råd och se om det blir någon skillnad med formen.

Kommer att bli en del cardio, han sa även en riktigt bra sak som jag ofta har tänkt på själv när det kommer till träning. De flesta tror sig vara proffs när det kommer till träning, "gör denna övningen den är bäst" gör de här de e bäst för o bygga EXEMPEL BEN/BRÖST whatever, men egentligen så handlar det om att hitta ditt eget sätt att träna på, du vet bäst vad din kropp växer av. Bara för att en person får bra bröst av bänkpress betyder det inte vara fallet för dig, du kanske får problem med axeln eller inte bygger bröst alls med bänkpress då du får riktigt dålig kontakt. Vi alla är olika och våra kroppar e inte identiska.

Pröva dig fram vad som fungerar bäst på just din kropp, ifall du kör en övning för att bygga tex BEN och du märker att det inte händer något efter flera månaders träning, va inte rädd för att pröva nya övningar. Jag själv varierar min träning väldigt mycket, byter ofta ut övningar.

Skönt att gymmet öppnar så tidigt nu blir det cardio på "tom" mage endast EAA innan! Rätt mysigt att det är kolsvart ute såhär dags!

No excuses!

Perfekt låt att köra cardio till! lets do this

Legs!

Dags för ben, brukar inte fokusera på styrkan speciellt mycket då mitt främsta mål är att bygga så mycket muskelmassa som möjligt men tycker det e jävligt kul just med Knäböj att pressa lite vikter. Så funderar på att lägga upp ett mål att uppnå en viss vikt inom en viss period.

Aldrig riktigt kört 1 max rep i knäböj ännu så vet inte vad jag tar så får ta reda på det sen sätta upp ett mål. I så fall kommer jag köra mer lågrep på höga vikter när jag kör knäböj för att bygga styrka.

Hardstyle Baby!

Rygg 3 December + Formbilder

Tänkte slänga upp 2 nya bilder. Kommer även framöver att skriva ner mina set/rep/övningar/vikter på gymmet på antecknar och kanske lägga upp de även här för att veta hur jag ligger till i olika övningar.

Går på kreatin och e rätt vätskefylld, har även gått upp ca 2 kg, kommer att gå upp till ca 86-90kg ca beroende på formen och sen deffa ner mig igen.

Här e en liten spännis bild
 
Och en avslappnad