Ändringar i träningen

Kommer framöver att pröva nya metoder när det kommer till träning/kost m.m. har lyssnat till en kille som coachar topparna i olympia och kommer att följa hans råd och se om det blir någon skillnad med formen.

Kommer att bli en del cardio, han sa även en riktigt bra sak som jag ofta har tänkt på själv när det kommer till träning. De flesta tror sig vara proffs när det kommer till träning, "gör denna övningen den är bäst" gör de här de e bäst för o bygga EXEMPEL BEN/BRÖST whatever, men egentligen så handlar det om att hitta ditt eget sätt att träna på, du vet bäst vad din kropp växer av. Bara för att en person får bra bröst av bänkpress betyder det inte vara fallet för dig, du kanske får problem med axeln eller inte bygger bröst alls med bänkpress då du får riktigt dålig kontakt. Vi alla är olika och våra kroppar e inte identiska.

Pröva dig fram vad som fungerar bäst på just din kropp, ifall du kör en övning för att bygga tex BEN och du märker att det inte händer något efter flera månaders träning, va inte rädd för att pröva nya övningar. Jag själv varierar min träning väldigt mycket, byter ofta ut övningar.

Skönt att gymmet öppnar så tidigt nu blir det cardio på "tom" mage endast EAA innan! Rätt mysigt att det är kolsvart ute såhär dags!

No excuses!

Perfekt låt att köra cardio till! lets do this

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback